Flesweigerconsult - Hulp bij baby's die moeite hebben om uit de fles te drinken

Heeft jouw baby moeite met het drinken uit de fles? Bij het Borstvoedingscentrum begrijpen we de uitdagingen waar je als ouder mee te maken kunt krijgen. Gelukkig staan we klaar om je te helpen met gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning voor dit specifieke probleem.

Ons flesweigerconsult is ontwikkeld om ouders te ondersteunen bij baby's die de fles weigeren of moeite hebben met drinken uit de fles. Het consult wordt uitgevoerd door een lactatiekundige IBCLC, die gespecialiseerd is in borstvoeding en tevens expertise heeft in de mondanatomie. Door de baby tijdens het (eventuele) drinken te observeren, onderzoeken we of er fysieke problemen zijn die het drinken uit de fles bemoeilijken, zoals een te strakke tong- of lipband. Daarnaast geven we advies over de juiste flessen en spenen, evenals technieken voor flesvoeding.

Het flesweigerconsult duurt ongeveer een uur en vindt plaats in het comfortabele Borstvoedingscentrum. Tijdens dit consult analyseren we samen de mogelijke oorzaken van het probleem en stellen we een op maat gemaakt plan op om je baby te helpen succesvol uit de fles te drinken.

Maar onze ondersteuning stopt daar niet. Na het consult bieden we ook 2 weken appcontact aan, waarbij je toegang hebt tot onze expertise en advies via WhatsApp. Dit stelt je in staat om gedurende deze periode vragen te stellen, updates te geven en eventuele zorgen te delen. Zo kunnen we de voortgang van je baby blijven volgen en jou blijven ondersteunen, ook na het consult.

Bij het Borstvoedingscentrum geloven we sterk in het belang van een positieve voedingservaring voor jou en je baby. Ons doel is om je te helpen flesvoeding (weer) ontspannen en succesvol te maken. Met onze persoonlijke aanpak en continue ondersteuning zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen verder kunt.

Boek een flesweigerconsult via ons onlinereserveringssysteem en maak gebruik van onze expertise op het gebied van flesdrinken. Samen vinden we de beste oplossing voor jou en je baby.

 

 

 

© 2018 - 2024 borstvoedingscentrumdelft | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel