Het Borstvoedingscentrum is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Indien wij de telefoon niet kunnen beantwoorden kun je altijd op de voicemail inspreken. Wij zorgen ervoor je zo spoedig mogelijk terug te bellen. In ieder geval binnen 2 uur.

Wij maken ook afspraken in de avonduren en in het weekend.
Niets is vervelender dan hulp nodig hebben, en te moeten wachten. Daarom hanteren wij geen "normale" kantoortijden. Op het moment dat je ons belt, kijken we naar de urgentie en wederzijdse mogelijkheden om tot een afspraak te komen.

Vaak is het handig als een eventuele partner ook aanwezig is, twee onthouden immers meer dan een. Hierdoor kan het begin van de avond een goede tijd zijn af te spreken. Het plannen van een consult in het weekend behoort ook tot de mogelijkheid. Voor het huren van een kolf, het afspreken van een consult of het aanmelden voor de cursus kun je bellen naar 06-33659933.

Je kunt ook zelf een afspraak inplannen in onze agenda       

De winkel van het borstvoedingscentrum is op woensdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Let op; parkeergarage Zuidpoort is de dichtsbijzijnde parkeermogelijkheid. Deze garage is in het verlengde van de Ezelsveldlaan.

De winkel is tijdens openingstijden (zie hiervoor) te bereiken op 015-2575542. Indien de telefoon niet opgenomen wordt, kun je altijd naar ons mobiele nummer bellen (06-33659933).

 

© 2018 - 2023 borstvoedingscentrumdelft | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel