Ardo Alyssa

Artikel 3 van 10
€ 249,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Beschrijving

De nieuwe elektrische borstkolf van Ardo is de Alyssa. De borstkolf kan worden gebruikt voor enkel of dubbelzijdig afkolven. D

Het compacte formaat maken van Ardo Alyssa de ideale borstkolf voor thuis en onderweg. Het verlichte aanraakscherm is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken.

De bediening van Ardo Alyssa is zeer makkelijk, zowel op de borstkolf als op de MyArdo App. 

Automatische Power Pumping om je melkproductie te verhogen

Ardo Alyssa is de eerste borstkolf ter wereld met automatische Power Pumping. Deze functie imiteert het natuurlijke borstvoedingspatroon dat clustervoeding wordt genoemd, waarbij een verhoging van de melkproductie wordt bereikt door vaker borstvoeding te geven.

Op sommige momenten willen baby's vaaaaak aan de borsrt. Dit noemen we clusteren. Om dit na te bootsen kan het handig zijn om te Power Pumpen.

20 minuten afkolven – 10 minuten pauze – 10 minuten afkolven – 10 minuten pauze – 10 minuten afkolven.

Ardo Alyssa Automatische Power Pumping, is een eenvoudig, vooraf gedefinieerd afkolfprogramma met een interval van een uur dat de clustervoeding van een baby imiteert om de melkproductie te verhogen. De duur van de afkolffasen en pauzes zijn vooraf gedefinieerd, maar je kunt het vacuüm- en cyclusinstellingen op elk moment aanpassen aan je igen persoonlijke behoeften.

Memory Plus – gepersonaliseerd afkolven met één druk op de knop
Heb je je ideale afkolfinstellingen gevonden dan kun je de Memory Plusknop gebruiken. Als je op deze knop drukt onthoudt de kolf je instellingen. Je kunt de volgende keer dus gewoon je kolf aanzetten en exact hetzelfde programma afdraaien.

MyArdo-app om Ardo Alyssa mee te bedienen
De Alyssa is met een app te bedienen.. Op je telefoon zie je dan de afbeelding van de motor en kun je vacuüm en programma via je telefoon bedienen.

 

Oplaadbare geïntegreerde batterij voor maximale mobiliteit
Is de batterij volledig opgeladen dan kun je tot 8 keerop op de batterij kolven.

Gesloten systeem voor maximale bescherming
Uiteraard heeft de Alyssa een gesloten motor. Er kan dus geen melk in motor komen.

 

Natuurlijk kun je de Alyssa in de winkel van Borstvoedingscentrum Delft komen bekijken en kun je de Alyssa uitproberen bij een kolfconsult.

 

© 2018 - 2024 borstvoedingscentrumdelft | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel